wp05dce535.png
wp8c624fcb.png

slopen  - electra - cv - loodgieterswerk - stuken - contructiewerk -  schilderen - tegelen

 

wp5533b116.gif
wp6cad9a74.png
wp7bbff9f4.png
wp8f3591a6.png
wpf5bffb41.png
wp91b64dbe_0f.jpg
wp03cf0462_0f.jpg

Vivian Woud voor de 3e maal genomineerd voor de KIM Design Award!

Vivian Woud is voor de 3e maal genomineerd voor de KIM Design Award. Deze award wordt toegekend door het vakblad van de keukenbranche aan een keukenontwerper in Nederland die een bijzonder en vooruitstrevend keukenontwerp heeft gemaakt en gerealiseerd bij een consument. In Nederland zijn 4 keukenontwerpers genomineerd. In 2004 was Vivian ook al genomineerd voor deze award. De uitreiking heeft 15 januari plaatsgevonden in Huis de Horst te Eefde, helaas is de award niet door Vivian Woud gewonnen.

 

 

Zwaag bouwadvies & projectbureau  is in 2001 begonnen. Sinds die tijd hebben we vele verbouwingen verricht. Deze werkzaamheden bestaan uit enkel het leidingwerk verleggen tbv een nieuwe keuken tot complete verbouwingen. Hierbij moet u denken aan wanden slopen en deze constructief opvangen dmv lateien. Nieuwe kozijnen, complete cv installties plaatsen, electrawerk, dakwerk en stuuk werkzaamheden. Wij komen graag bij u thuis kijken om de wensen samen met u door te nemen. Vervolgens zult u  een vrijblijvende offerte ontvangen. Wij werken op projectbasis en dus niet op uurwerk.

Mocht u overgaan tot een order bevestiging dan zult u  een planning ontvangen waarin wij duidelijk aangeven wat en wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Door de strakke planning kunnen we de verbouwing snel en vakkundig voor u regelen.

 

Zwaag bouwadvies bureau werkt veel samen met

Rob Woud keukens en inbouwappartuur. Dit heeft als groot voordeel dat wij de verbouwing goed kunnen afstemmen op uw nieuwe keuken. Door de strakke planning  hoeft u niet weken  te wachten voor het hele project is afgerond

wpf015d6dc.png
wp5533b116.gif