wp05dce535.png
wp8c624fcb.png

slopen  - electra - cv - loodgieterswerk - stuken - contructiewerk -  schilderen - tegelen

 

wp5533b116.gif
wp74d9de60.png
wp85e6ff50.png
wp7bbff9f4.png
wp8f3591a6.png

Alleen wanneer je werkt met vakmensen kan de verbouwing snel en soepel verlopen. Vandaar dat Zwaag bouwadviesbureau alleen  met bouwlieden  werkt die service gericht zijn en graag met de klant mee denkt. Op deze manier kunnen we de verbouwing realiseren zoals we hem op papier bedacht hebben

wp872ea449_0f.jpg
wpd41e34da_0f.jpg

 

De werkzaamheden van Zwaag bouwadvies & projectbureau varieren van kleine aanpassingen in de keuken of badkamer tot complete verbouwingen.

Constructieve aanpassingen is voor ons ook geen enkel probleem. Wij komen in eerste instantie bij u thuis langs om de werkzaamheden te bespreken en diverse zaken op te meten. Tijdens dit bezoek zal ook de loodgieter, electricien of stucadoor eventueel meekomen om de bouwlokatie te bekijken.  

 

Op deze manier kunnen we een nauwkeurige en correcte offerte voor u in elkaar zetten waardoor u achteraf niet meer tot verrassingen komt te staan. Op de offerte zal alles zo nauwkeurig mogelijk omschreven staan. Mochten er toch tijdens de verbouwingen werkzaamheden bij of afgaan zullen wij dit ter plekke met u bespreken.

 

 

- Slopen

- Electra

- CV

- Loodgieterswerk

- Stuken

- Constructiewerk

- Schilderen / sauzen

- tegelen

- Complete keukens renoveren

- keukens opnieuw spuiten

- badkamers renoveren

- Nieuwe badkamer monteren

-

-